O nama

Tvrtka „Danici“ osnovana je 1995. godine. Upornim trudom vlasnika i ulaganjem vlastitog kapitala smo iz male tvrtke koja je svoje mjesto tražila na tržištu malih ručnih alata, vrtnog asortimana i kućnih potrepština prerasli u veleprodaju koja opskrbljuje male dućane i velike trgovačke lance svojim prodajnim programom.

Bavimo se prodajom auto dijelova, vrtnog alata, kućanskih potrepština, malih ručnih alata. Naši ljubazni djelatnici potrudit će se iz bogate ponude pronaći što Vam treba. Imamo vlastito skladište, dostavna vozila i urede. Svaki Vaš upit i narudžbu obradit ćemo u najkraćem roku i ovisno o Vašoj želji dostaviti robu do Vašeg prodajnog mjesta ili pripremiti isporuku u svojem skladištu.

Naša želja je izdvojiti se na tržištu vrhunskom kvalitetom proizvoda i sveobuhvatnom ponudom.

Mi “slušamo” našeg kupca:

Sustavno radimo na poboljšanju kvalitete asortimana.

Za Vas tražimo nove proizvode koji upotpunjuju već i onako bogatu ponudu.

Kod nas možete pronaći sve što treba za rad u vrtu i okućnici.

Nudimo sve vrste kosa, motika, vila, grablji, pocinčanih kanti, sjekira i sličnog vrtnog alata.

Također izdvajamo ponudu koja će koristiti poljoprivrednicima u njihovim aktivnostima.

Ukoliko tražite nešto iz asortimana malih ručnih alata slobodno nam se obratite.

Sve ono što možete zamisliti da je potrebno u kući, podrumu, vikendici možete pronaći na jednom mjestu po vrlo pristupačnoj cijeni i zadovoljavajuće kvalitete.

Možemo izdvojiti ponudu auto dijelova koja obuhvaća auto dizalice, kuke i slične potrepštine Višegodišnje iskustvo u prodaji garantira da ćemo riještiti svaki Vaš upit i za Vas osigurati dovoljan izbor različitih proizvoda zadovoljavajuće cijene i kvalitete.

Obratite nam se s povjerenjem.

Danici d.o.o. © 2019